Sivujen ylläpito

Näillä verkkosivuilla selvitetään yleisiä aikuis- ja etälukio-opiskeluun liittyviä asioita. Sivujen ylläpidosta vastaa Aikuislukioliitto ry (ent. Iltakoulujen liitto ry).

Lisätietoa opiskelusta aikuislukiossa

Lisätietoa opiskelusta aikuislukiossa saa lähimmästä aikuislukiosta ja lukion aikuislinjalta. Opintopolusta https://opintopolku.fi löydät aikuislukiot tai aikuislinjat etsimällä hakukentän avulla koulutuksia hakusanalla aikuislukio tai aikuislinja. Hakua voi myös rajata tietylle alueelle Opintopolun rajaustoiminnoilla.

Historiaa – Verkko-opohanke

Sivut ovat syntyneet Opetushallituksen opinto-ohjauksen kehittämishankkeessa alan parhaitten asiantuntijoitten ohjauksessa. Sivujen syntymisestä vastasi seitsemän verkko-opoa, jotka tuottivat sivuille sisältöjä ja kehittivät sivuston palvelemaan sinun tarpeitasi. Sivut syntyivät Opetushallituksen Oppilaan ja opinto-ohjauksen valtakunnallisen hankkeen alla toimineen Etelä-Suomen aikuislukioiden verkko-opinto-ohjauksen kehittämishankeen tuotoksena ja lukuisien talkootuntien hedelmänä 2004-2005.

Hankkeen jälkeen sivuston ylläpidosta on vastannut Aikuislukioliitto ry (ent. Iltakoulujen liitto ry).

Päivystävänä verkko-opona on sivujen koko aukioloajan 3.6.2005 alkaen toiminut Anne Rongas. Kaikki kysymykset käsitellään luottamuksellisesti. Sivuston layout ja tekninen ylläpitopalvelu Katja Lampela Lieska-Tuotanto.

Verkko-opot ja heidän koulunsa hankeajanjaksona 2004-2007: